Behandlingar

Ansiktsbehandlingar


Tillbaka till arkivet

Ansiktsbehandlingar


Hudanalys

Pris: 375 kr

Behandlingstid: 30 min

Alla Våra Ansiktsbehandlingar inleds med en grundlig hudanalys där vi kan se hudens behov just nu och specialanpassa behandlingen efter detta. Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp.

Känner du dig osäker på din hudtyp eller hudtillstånd går det bra att boka enbart en hudanalys. Huden rengörs och får en grundlig hudanalys som avslutas med anpassande serum och creme. Du får rekommendationer med produkter samt hur du ska sköta om din hud på bästa sätt. Vid köp av två produkter bjuder vi på hudanalysen!


Beautyflash

Pris: 450 kr

Behandlingstid: 25 min

Snabb skönhetsboost & uppfräschning.  Rengöring, peeling, djupverkande serum, beautyflash-mask, avslutande essence, serum och creme samt en utjämnande mineralfoundation.


 

Hydramemory Hydration

Pris: 750 kr

Behandlingstid: 50 min

En avslappnande skön behandling som börjar med rengöring och peeling. Därefter masseras en speicalmask med penselmassage in över ansikte och hals och avslutas med lätt massage av nacke, dekolletage samt hårbotten. Efter en stund i ansiktsmask avslutas behandlingen med essence, serum och creme, samt en utjämnande mineral foundation.


 

Ren

Pris: 750 kr

Behandlingstid: 50 min

En grundlig djuprengöring av porerna. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, mask och avslutande creme samt en utjämnande mineral foundation.


Klassisk

Pris: 925 kr

Behandlingstid: 85 min

För Dig som önskar vår klassiska ansiktsbehandling.

Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Därefter värms huden upp med ånga. Sedan utförs en grundlig porrengöring och brynen blir formade. Njut sedan av en avslappnande och utrensande massage för ansikte, hals, axlar, nacke och dekolletage. Avslutningsvis en passande ansiktsmask och creme, samt en utjämnande mineral foundation.


 


 

Lyx

Pris: 1.125 kr

Behandlingstid: 100 min

För dig som vill ha det allra bästa för din hud! Här utförs allt som i Klassiskansiktsbehandling samt med en speciell längre massage för extra djupverkande effekt och en skön arm/handmassage samt en härligt avslappnande hårbottenmassage.  Behandlingen förstärks ytterligare med specialmask vald efter dina behov.