Behandlingar

Ansiktsbehandlingar Decleor


Tillbaka till arkivet

Ansiktsbehandlingar Decleor


Hudanalys

Alla Våra Decléor Ansiktsbehandlingar inleds med en grundlig hudanalys där vi kan se hudens behov just nu och specialanpassa behandlingen efter detta. Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp.

Avslutningsvis ingår också ett personligt hudvårdschema samt behandlingsplan.


Decléor Beautyflash

Pris: 450 kr

Behandlingstid: 25 min

En specialanpassad Quickfix behandling för dig som behöver snabb skönhetsboost eller allmän uppfräschning.  Rengöring, peeling, djupverkande serum, beautyflash-mask, avslutande serum och creme samt en utjämnande mineralfoundation.

Passar även bra som enbart hudanalys då vi får se och känna på huden samt ställa frågor om dina hudvårdsrutiner för att komma fram till rätt rekommendationer för din hud.


 

Decléor Aroma

Pris: 695 kr

Behandlingstid: 50 min

En avslappnande skön behandling som börjar med rengöring och peeling. Du får koppla av med massage för ansikte, hals, axlar, dekolletage och skalp. Efter en stund i ansiktsmask avslutas behandlingen med serum och creme, samt en utjämnande mineral foundation.


 

Ren

Pris: 695 kr

Behandlingstid: 50 min

En kortare ansiktsbehandling för dig som vill rengöra huden grundligt. Djuprengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, mask och avslutande creme samt en utjämnande mineral foundation.


Decléor Klassisk / Decléor Steg 1

Pris: 875 kr

Behandlingstid: 85 min

För Dig som önskar vår klassiska ansiktsbehandling.

Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Därefter värms huden upp med ånga. Sedan utförs en grundlig porrengöring och brynen blir formade. Njut sedan av en avslappnande och utrensande massage för ansikte, hals, axlar, nacke och dekolletage. Avslutningsvis en passande ansiktsmask och creme, samt en utjämnande mineral foundation. ( Hette tidigare Decléor Steg 1. )


 


 

Decléor Lyx

Pris: 1.075 kr

Behandlingstid: 100 min

För dig som vill ha det allra bästa för din hud! Här utförs allt som i steg 1 samt med en speciell längre massage där vi bla använder ett Qi-booster verktyg för extra djupverkande effekt i ansiktet och en skön armmassage. Behandlingen förstärks ytterligare med specialmask vald efter dina behov. Du får dessutom en härligt avslappnande scalpmassage.


 

Decléor Relax

Pris: 1025 kr

Behandlingstid: 100 min

För dig som vill få en extra avslappnande stund. Här jobbar vi med helheten och inleder behandlingen med aromamassage för ryggen så att du kommer ner i varv. Därefter hela Decléor steg 1 med varm grötmask samt scalpmassage för total avkoppling.