Behandlingar

Elizabeth Arden PRO ansiktsbehandlingar


Tillbaka till arkivet

Elizabeth Arden PRO ansiktsbehandlingar


THE POWER-PACKED LUNCHTIME PEEL / AHA-PENSLING 675:- 30 min

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.
Kur 6 ggr 10% rabatt på totalbeloppet. (Pensling 1g/v.)

Tänk på att att penslingen är verksam i huden i ca 24-48 timmar efteråt och då behöver ni ej använda serum utan enbart fuktcreme, UV-skydd.LUNCHTIME PEEL ADVANCED / AHA-PENSLING 825:- 30 min

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

Tänk på att att penslingen är verksam i huden i ca 24-48 timmar efteråt och då behöver ni ej använda serum utan enbart fuktcreme, UV-skydd. 

MINI SPA TREATMENT 30min 495:-

Har du ont om tid men vill ge din hud en rejäl boost? Effektiv minibehandling som fokuserar på peeling och återfuktning. Din hud blir snabbt återupplivad och och får en fräsch lyster. En chans att prova på Elizabeth Arden PRO´s produkter.


 

EA PRO PURE med AHA-pensling 50 min 995:-

Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på portömning & återge liv och lyster till huden!
I behandlingen ingår: rengöring och kemisk peeling med AHA/BHA-syror , portömning, brynplock samt lugnande mask. Avslutningsvis utvald creme, UV-skydd & mineral foundation. Allt från Elizabeth Arden PRO.
Tänk på att att penslingen är verksam i huden i ca 24-48 timmar efteråt och då behöver ni ej använda serum utan enbart fuktcreme, UV-skydd.


 

EA PRO LYX 75 min 1095:-

En behandling med ”wow-känsla”. En mångsidig och lyxig behandling som ger synliga resultat och en uppklarnande effekt på huden, dessutom ger den förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njut av massagen från en unik och innovativ behandling som ger huden lyster och ungdomlig fräschör. ( med portömning )