Behandlingar

SPA-Paket


SPA Classic

Pris: 1125kr

Behandlingstid: 85 min

Kryp ner i ett härligt masserande och mjukgörande bad och känn strålarna mjuka upp dina spända muskler, därefter förflyttar du dig till massagebänken för en härlig aromamassage för rygg, nacke och axlar, sedan en skön avslappnande ansiktsbehandling och avslutningsvis masseras hårbotten.


 

SPA Premium

Pris: 1325 kr

Behandlingstid: 100 min

Lägg dig tillrätta och njut av en scrub över hela kroppen, därefter förflyttar du dig in till vårt härliga terapibad och kryper ner bland aromatiska oljor och får en härlig vattenmassage. Efter det blir kroppen insmord med en mjukgörande lotion och fortsättningsvis en relaxbehandling för dina fötter och händer med massage och en varm paraffininpackning.

OBS! Uppdaterad med ändrat innehåll fr.o.m 1/5-16. Presentkort sålda innan dess gäller gamla behandlingsinnehållet, vänligen säg till vid bokning.


 

SPA Lyx

Pris: 1845 kr

Behandlingstid: 160 min

Kryp ner bland levande ljus i ett härligt skummande aromatiskt bad som masserar dina stela muskler, sedan försvinner du i en drömvärld som börjar med en härlig aromamassage för hela kroppen samt hårbottenmassage. Njutningen fortsätter med Decléors aroma ansiktsbehandling med utvald lyxmask samt färgade fransar, bryn och brynplock och du kommer att känna dig som ny.

OBS! Uppdaterad med ändrat innehåll fr.o.m 1/5-16. Presentkort sålda innan dess gäller gamla behandlingsinnehållet, vänligen säg till vid bokning.

 

Decléors essentiella oljor

Decléors essentiella oljor