Behandlingar

Ansiktsbehandlingar Comfort Zone


Tillbaka till arkivet

Ansiktsbehandlingar Comfort Zone


Hudanalys

Pris: 375 kr

Behandlingstid: 30 min

Alla Våra Ansiktsbehandlingar inleds med en grundlig hudanalys där vi kan se hudens behov just nu och specialanpassa behandlingen efter detta. Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp.

Känner du dig osäker på din hudtyp eller hudtillstånd går det bra att boka enbart en hudanalys. Huden rengörs och får en grundlig hudanalys som avslutas med anpassande serum och creme. Du får rekommendationer med produkter och behandlingar samt hur du ska sköta om din hud på bästa sätt. Vid köp av två produkter bjuder vi på hudanalysen!


Beautyflash

Pris: 450 kr

Behandlingstid: 25 min

Snabb skönhetsboost & uppfräschning.  Rengöring, peeling, djupverkande serum, beautyflash-mask, avslutande essence, serum och creme samt en utjämnande mineralfoundation.


 

Hydramemory Hydration

Pris: 775 kr

Behandlingstid: 55 min

En djupt återfuktande antioxidantbehandling som mjukgör och återställer hudens fyllighet, näring och lyster. Rengöring, peeling, massage av ansikte, axlar, dekolletage och hårbotten. Unik penselmassage och fuktgivande specialmask. Avslutas med utvalt serum och creme samt en utjämnande mineralfoundation om så önskas.


 

Ren

Pris: 775 kr

Behandlingstid: 50 min

En grundlig djuprengöring av porerna. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, mask och avslutande creme samt en utjämnande mineral foundation.


Klassisk

Pris: 950 kr

Behandlingstid: 85 min

För Dig som önskar vår klassiska ansiktsbehandling.

Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Därefter värms huden upp med ånga. Sedan utförs en grundlig porrengöring och brynen blir formade. Njut sedan av en avslappnande och utrensande massage för ansikte, hals, axlar, nacke och dekolletage. Avslutningsvis en passande ansiktsmask, serum och creme, samt en utjämnande mineral foundation.


 


 

Lyx

Pris: 1.150 kr

Behandlingstid: 100 min

För dig som vill njuta av en längre massage med fokus på ansikte, axlar, dekolletage, hårbotten, arm och handmassage. Här utförs allt som i Klassisk ansiktsbehandling med porrengöring och huden djupbehandlas efter din huds behov med specialmask, essence, serum och creme. Mineralfoundation om så önskas.