Behandlingar

Reiki – japansk djupavslappning


Tillbaka till arkivet

Reiki – japansk djupavslappning


Reiki helkropp

Pris: 775 kr

Behandlingstid:55 min

Healing med djupavslappning och påfyllning av kroppens energiförråd. Effektiv vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Kropp och själ får möjlighet att återhämta sig på rätt sätt, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem. Reiki aktiverar även immunförsvaret.

Under en behandling kan du bl.a komma att känna värme från mina händer då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen.

Godkänt enligt friskvård.

 

 


 

Reiki tillägg i annan behandling

Pris: 195 kr

Behandlingstid: 15 min

Rekihealing i samband med tex. ansiktsbehandling. Här lägger jag mina händer i olika positioner på huvud, ansikte, axlar för en djupare avslappning och påfylllning av energi både fysiskt och mentalt.

Läs mer info under Reiki helkropp.

Godkänt enligt friskvård.

 

 


Reiki på distans

Pris: 295

Behandlingstid: 25 min

Har du svårt att ta dig till salongen just nu så kan jag ”komma till dig”!
Reiki är en kraftfull energi som balanserar dina chakran och fyller på kroppens egna energiförråd.
Effektiv vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Kropp och själ får möjlighet att återhämta, släppa blockeringar och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan lättare kan släppa taget om dem. Reiki aktiverar även immunförsvaret.
Under en distansbehandling kan du bland annat komma att se olika färger och känna värme då energin flödar, pirrningar, stickningar och en lugn djupavslappning i hela kroppen.
Du bokar en tid hos mig online eller genom salongen och ca 5 min innan tiden börjar så rekommenderar jag att du lägger dig ner och kopplar av. Drick gärna ett glas vatten efter behandlingen och reflektera över din upplevelse av behandlingen. Jag skickar sedan om du vill ett mail/sms om min upplevelse till dig.
Jag sitter under tiden i mitt behandlingsrum och sänder reikihealing till dig. Jag behöver därav ditt för och efternamn samt var du befinner dig just då, det underlättar mitt arbete.
Reiki är godkänd som friskvård enligt Skatteverket.

Kontakta mig gärna vid frågor. /Jennie

 

Chakra